Günümüzde çocuk bakmak olayı altını değiştirmek, karnını doyurmak ve onu uyutmaktan ibaret değil. Bunların yanında çocuğa sevgi ve şefkatle yaklaşacak, öz bakımının yanında onun gelişimine katkıda bulunacak, gün içerisinde çocuğun yeteneklerini arttırıcı aktiviteler yaptıracak uzman kişilere ihtiyaç vardır. Alıştığı bir ortamda çocuğunuzla birebir ilgilenecek yuvaya ya da başka bir kuruma gidip gelirken harcanacak zamanın azalmasını sağlayacak uzmanlara ihtiyaç vardır.

Çocuğunuzun evde bakılmasının getirdiği bazı avantajlar vardır. Çocuğunuz gün boyunca birçok çocukla bir arada bulunmayacağı için mikroplara maruz kalıp hastalanmayacak. Hastalandığı zaman çocuğun tam iyileşmeden tekrar yuvaya götürülmesi olayı olmayacak. Çocuğunuz evde yatıp rahatça istediği kadar dinlenecek. Sabah yuvaya bırakıp akşam iş dönüşü alma gibi bir sorumluluğunuz olmayacak. Hastalandığı zaman işinizden izin alıp onu doktora götürmek zorunda kalmayacaksınız. Evde olduğunuz sürece çocuğunuz ile geçirdiğiniz zaman daha fazla olacak. Bütün bu avantajlardan yararlanabilmek için çocuk bakıcılığı yapacak olan kişilerin bazı önemli özelliklere sahip olması gerekmektedir. Bakıcının ilk olarak güvenilir, işinde titiz ve dürüst olması en önemli özelliktir. Bu alanda uzmanlık edinmiş olan Aleyna Danışmanlık olarak uzman kadromuzun önderliğinde yönlendirdiğimiz uzman bakıcılar sayesinde sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Bizim amacımız çocuğunuzu alıştığı güvenli ev ortamında onun sağlığını ve güvenliğini koruyarak evinde bakım ve ihtiyaçlarının sağlanmasına katkıda bulunarak, tecrübeli ve bol referans sahibi uzman bakıcılarımızla çocuğunuza sizi aratmayacak ortamlar sunmaktır. Anne ve babanın yerini hiç kime tutamaz. Biz bunun bilincinde olarak sizin kadar dikkatli ve ilgili bakıcılar bulmak için uğraşmaktayız.

Sizlerin talep ve istekleriniz doğrultusunda seçtiğimiz bakıcı arkadaşlarımız ile size ve çocuğunuza en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Biz çocuk bakımının ve yetiştirmenin ne kadar önemli ve sorumluluk isteyen bir iş olduğunun farkındayız ve yaptığımız işin daima arkasındayız.